Jun 272011
 

A lot of Maxis users complaint about BOTSMAX or BOTS service that normally charged RM 2.00 every week even you are not using the service. BOTSMAX is only available to Maxis/Hotlink users.

how to stop maxis botsmax

What is BOTS

BOTS service stands for Battle Of The Sexes which is a unique social networking mobile site that offers tournaments based on general knowledge and trivia.

Are you familiar of below BotsMax message?

“RM2. Yr BOTS is renew. U hv Free 200 goldpoints, free games, chat, movies, meet frens. http://www.botsmax.com/maxis. To stop, send stop bots to 27117”

Then, when you have sent stop bots to 27117, it will reply like the below,

“RM0. Click on the link below to unsubscribe. You may still have free games to download. http://www.botsmax.com/maxis/stop.php”

It seems like the message above guides you how to unsubscribe BOTS service but actually the instruction is not clear and confusing. If you type stop bots in non-capitals as instructed, you are still subscribing the BOTS service and you don’t get any notification if the unsubscribe process failed.

How to cancel BOTSMAX Service?

There are several ways to remove Maxis BOTS service:

1)      Send STOP BOTS in Capital Letters to 27117

Maxis does not mentioned clearly in BOTS message that you need to use capital letters. To cancel the service simply type STOP>space>BOTS to 27117. You will then receive instructions on how to cancel the service.

2)      Email to cs@botsmax.com

If you are not able to unsubscribe BOTS service via above method, you can email your phone number to cs@botsmax.com and their customer service will stop the subscription for you.

3)      Report BOTS problem via Maxis Feedback/Enquiry form

Report BOTSMAX problem at Maxis Feedback form and the operator will call you back within a few days.

4)      Ask help from Maxis Facebook page

There’s a discussion topic about how to stop botsmax in the Maxis Facebook discussion where lots of Maxis users managed to unsubscribe BOTSMAX service with the help of Maxis operators. Leave a comment and provide your SIM card number (20 digits) which can be found on the back of your SIM card where the serial number starts with 89600xxxxxxxxxxxxxxx. Then Maxis operators will help you with the cancellation.

Conclusion:

I hope the above information will help you to unsubscribe and permanently cancel the BOTSMAX service from Maxis.

Updates: It seems that asking help from Maxis Facebook page is not available anymore. Therefore, the most effective way to stop Maxis Bots service is using method 1. If you want to subscribe or unsubscribe other Maxis Services via SMS command, learn the self help on how to subscribe or unsubscribe Maxis Services.

  170 Responses to “Top 4 Ways to Stop Maxis Botsmax Service”

  1. pls mk my botsmax cancellation.

    • @ravientharan: Kindly follow the instructions mentioned in the post and you should be able to cancel botsmax service. :)

      • I’v tries sending STOP BOTS to the given number, even tried to spam the messages from bots but it still deducts my credit. this is really wasting my money. please help.

        • SEMUA DENGAR CAKAPA AKU CUBA TULIS STOP ALL KE 27117 TU
          ADE LAH DIE BAGI MESEJ TERMINATED
          HAHAHAHAHA
          LEGA DOH HATI LEPAS DAH TERMINATED !!!!!!!
          GOOD LUCK YAALLLLLLL

    • always i sent 27117 why cannot stop ?i also e mail cannot stop? i dont know how to do?i thinks this service alot of people like or dont like must be cut it. very very shame service. lair service

  2. please stop now botsmax servise

    • i whan stop my bots now
      i am so tirad the is bots. topap saya pun nak habis . kalau masuk kan topap saya mesti tingal sen saja ini saya baru topap saya punya duit tapi ada sms pasal bots tahu x saya dh penan tahu x ha bots saya ini megabis kan saya punya duit tolong lah ya jangan hantar sms bots saya lagi ya saya penat sangat

  3. pls stop now botsmax servise

  4. @yatie@are ye: To cancel the service simply type STOP>space>BOTS to 27117.

  5. how to link max.com/maxis/stop.php BOTS?I want to stop botsmax service!!!

  6. @nicole: Kindly try method 1 : Send STOP BOTS in Capital Letters to 27117.
    I guess this method is the fastest way to stop botsmax service.

  7. pliz cancel my bots. its waste my money.. i’ve try like a hundred times. but its cant cancel.. pliz cancel its for me

  8. PLEASE STOP MY BOTS !!!ITS WASTE MY MONEY!!!

  9. pertysentha@yahoo.com Type STOP BOTS and send to 27117. It will stop the Bot service.

  10. Dah byk kali sy cube stopkn bots ni,tp xde stop pn..setiap kali sy topup confirm rm2 kene tolak.dh la xde msg tau2 kredit dh kene tolak.dh byk kali berlaku..dh try pn hntr kat stop bots dan send ke 27117,x stop pn.lbih 10 kali wat cmtu.pegi maxis cntre mtk stopkn,pastu kate dh stopkn tp xjgk.smpai sekarang cdt abis cmtu jek.hope ade pihak maxis yg ambil tindakan.kami sbgai customer maxis ni xnk rase teraniaya.

  11. xtaula…………bile da stop sama je,,fadeup di buat….bile buka laman web maxis nk buang pn xbleh buka berbagai hal la…

  12. klu i stop x boleh gak,pas ni confirm i dah x nak guna maxis lagi sayunara la………

  13. maxis is giving bad and weak service

  14. My name is Fiza and I am one of the members of BOTS. I love BOTS! BOTS changed my life and I am determined to let the world know what BOTS is really about. Recently I have come across many nasty allegations about BOTS and I am very sad.
    I am a rather unfortunate child with my parents passing away when I was only 10. I was brought up with no brothers and sisters. I felt alone and trapped with no one to talk to or express myself. After joined bots I managed to make some friends online began to interact with a few members that share the same interests as me. Together we formed a group and we would join contest and actually organizing what we call BOTS gathering where we actually met each other face to face. I now have 5 best friends and we often hangout and watch movies. I am very fond of BOTS and sincerely hope that bots continue provide a hangout place for me and my friends. Thank you bots!!!

    • ayat macam drama je. skrip ! tak guna kalau kau seorang je happy guna bots tu padahal orang lain tak suka pun. kalau dah forever alone sangat, get a life ! kau ingat nak cari kawan guna bots je ke ??

  15. ara da lame nak stop BOTS nie tapi asal x boleh? I was used all of ways above but NO CHANGE…. I was sent the STOP BOTS to 27117 but NO CHANGE.. please dont make us as a MAXIS’s customer terasa tertindas dan teraniaya…

  16. nak stop send STOP BOTS to 27117, then they will sms to u BOTS web password:****** (6 digits). Go to http://www.botsmax.com/maxis/stop.php and follow the instruction given on the web. In a few minutes u will recieve sms that your subscription has been terminated. After that everything is OK…don’t worry be happy..:) Yang silap nye u tak baca the instruction above carefully…!!! silly mistake…!!! Bye2

  17. SAYA DAH BANYAK KALI SAYA STOP GAMEBOT TAPI TAK BOLEH .TOLONG HENTIKAN SAYA PUNYA BOTMAX NO.TELSAYA. 0127821418 TOLONG HENTIKAN GAMEBOT SAYA .BODOH MAXIS PENIPU HABISKAN KREDITSAYA RM10

  18. Apa benda menatang haram jadah ni pun aku tak berapa faham. Ntah bila masa aku melanggan Gamebot ke Botmax ke. Memang keparat betul. Ni memang cara nak makan duit orang secara haram ni. Yahudi betul le. Ni kerja siapa ni, Maxis ke? Kalau dah nak bankrap tutup aje kompeni tu, Celcom ada, DiGi ada dan banyak rangkaian telefon yang lain yang lebih best daripada rangkaian korang ni. Kalau nak makan duit orang, confirm kan dulu ngan orang, ni tak, main tibai aje. Sebelum ni takde pun korang buat benda bodoh dan keparat macam ni. Diharap pihak Suruhanjaya Komunikasi dapat mengambil tindakan segera dan sewajarnya terhadap Toyol Penyedut top up ni. Hidup Malaysia. 1 Malaysia Rakyat Didahulukan Pencapaian Diutamakan.

  19. kenapa botsmax ni slalu hntr mesej kat aq… tak prna pun aq langgan tiba-tiba dia datang… dia kata RM2.BOTS:you have received 200 goldpoints!… lepas tu dia potong kredit aq.. apa ni..?? tak pasal-pasal potong kredit org… dah bnyk kali aq send STOP BOTS to 27117 dia tak perna stop pun.. buat org marah jee…
    saya harap maxis batalkan ni bots… sial lah puih…!!!

  20. ssh tol laa..nk cncel pn x leh…sial btul.!!!!ape cer nh….???

  21. x leh kensel pn…bl kensel,die bls kte dh x register….duit still potong….x guna sggh..

  22. He he he itu sebab saya balas sikit!!! Saya hack maxis 3g broadband!!! Surf internet free!!!
    botmax RM2.00 x pelanggan maxis = RM52 juta!!!

  23. please cancel the botsmax service immediately .

  24. wei ak xnk laaa benda bodo nie..asl ak topup kena potong rm2 ape jadah niee

  25. bodoh,bodoh,bodoooooooooooooooh………….pnye botmax…..

  26. STOP BOTS TO NUMBER 0177972153

  27. Atoooiiiiii !!!!!!! bengang gler aq ngn bots nie .. dh bejuta kli aq stop menantng nie xleh2 gak …. ntah pe kebnde nie pn aq xthu … aq dh ikt pe yg dye suh wt 2 tok stop bots … xleh gak…xpsl2 kdt aq lak yg kne tolak nk stop bnde pe ntah nie … adoi pedih btl la …

  28. aper ke jadah mende nih..asal aku t0pup kena p0t0ng..aku x nk mende natang nih..

  29. pls stop bots my number

  30. cara nk unsubscribe p http://www.botsmax.com
    pstu login (create username)
    click button unsubscribe
    pstu msukkn no fon anda
    then botsmax ni akn antar msj mngatakn dh unsubscribe
    slmat mncuba

  31. To stop bot taip butoh maxis dan hntar ke 27117 . Harap berjaya.

  32. pelaq btul dah stop tp duit dok tln gak…habis duit ak…sapa yg wat keje ni tlg stop boleh dak….haram jadah btul.

  33. cm ne nk tutup nie…… sngal btol r……..
    aq da dlete bnyak kali asl dye x mau remove??

  34. da bnyak kli try stop kn mnatang hram nyh ., ta pena b’jye !!
    BOTSMAX WASTE MY MONEY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    i hate it !! i swear ., pihak maxis please do somethinng !

  35. please stop botsmax on number 0177972153

  36. tlg ar stop kn botmax nie,,ak topup bkn tok menatang nie nak main2kn wit org plak,ak dah wt ap yg dia soh wt tp x ley gak,kang ak ckp bende2 plik bru tau.x ad paedah langsung menatang nie,,,,MERUGIKANNNNN!!!!!!!!!!!!

  37. plzzzzz tlng stop kn botsmax ny sye dh mle trtkn gn botsmax ny.ny no sye 0125451905 dan no ny 0174069402.
    jgn kcwe kn kmy erk

  38. pls stop and cancel stop bots….

  39. hoi maxis keparat tlg stop kan botsmax ni
    mrugikan org je
    dasar haram jadah punya maxis

  40. p/s2 stop botsmax ang cancel…
    maxis p/s cancel…

  41. akhirnya ., stelah mngikut ap yg dcadngkn ak berjaya stopkan botsmax nih ., snang jer korng2 sume ., meh sini ak ajar .,kalo korng anta stop bots kt 27117 dia akn reply blik bgi korng link botsmax nih http://m.botsmax.com/stop.php dgn password ., korng gi kt link tu msukkan nom fon nan password ., login pstu korng klik kt unsubscribe ! done ! SELAMAT MENCUBA :)

  42. pls stop botsmax service. its cutting my credit. hp 0177725562

  43. IT WORKS!!! SEEMS ALL CAPS WAS THE SECRET AFTER ALL ! LOL.
    BIG THANK YOU from me. I’ve been trying for months to get rid of the money-sucking BOT. You have my sincerest gratitude.

  44. please stop this game on number 0179982101

  45. OK BERI PERHATIAN SINI

    SENANG JE CARA NK STOP BOTS BG SESAPA YG GUNA ENSET YG XSUPPORT LINK UNTUK KLIK

    1. korang online guna pc jew…cc pon byk ==
    2. klik link ni m.botsmax.com/stop.php
    3. korang isi..

    >>>>Phone Number:
    >>>>Password:

    korang k……password kn ada dia bg ==

    4. SETEL MASALAH…..p/s DAmm Bots!!!!!!

  46. weii ,kawn_kawn tlong laa sama saya .numbe 0173946474 n
    tlong pdam kn botsmax ,pleass .

  47. plez stop bots my no 0172846664

  48. password dia x bagi laaa…macam mana?? ada sapa-2 penah call maxis center x??

  49. itz realy irtatin me

  50. SAYA TAK PERNAH SUBSCRIBE PUN . Katanya ada 850 Gold Point dan tidak boleh unsubscribe selagi point itu dihabiskan. Saya guna gold point ini untuk kongket u all boleh ke? ANAK HARAM BOTSMAX OWNER

  51. buu shiitt to bots want to cancel hotlink to celcom bye bye

  52. i want my money back.!!

  53. bost is banggang service..!!!! mcm haram jadah./.!

  54. please stop my phone your BOTSMAX very problem

    STOP PHONE 012-3088647 NOW byk potong duit STOP BOTMAX

  55. stop 012-3088647 botsmax

  56. aq da da msok kn phone no. and password..tp x dk hasil pown..da bnyk kali da wt nie..da nek nyampah lak aq nk wt bnde nie..

  57. Phew till today this bots still confusing user. It take me to sms twice to ‘unsubscribe’ n ‘stop’ even dat its take my credits twice! Offcourse i didnt used d services at all. Gov need to make a more strict rules n perhaps a new law for misleading ads/services. Just look at airasia at downunder, gov too lenient to big company n where our right? Who gonna protect it? D4mn d4mn

  58. weii..pe nh botuh max..ak topup jer..trus bg msj point..point per nth..ak pun xtau..atoi..tlog stopkn gmes sngal nh..0173379656..arios..

  59. korunk sent UNSUBCRIBE ker 27117..t korunk msj..dier akn terminated…

  60. stop kan laaa….0107054297

  61. boleh tolong stop kat BOTS.. harap tolong stop kat… ingat lah sikit.. kita orang bukat bank duit.. nk topup.. lepas i2 kenan tolang pulah… kalau macam ini sya nk ambil tindak kat lh..

  62. dah berapa kali stop botsmax tapi tak boleh pun.memang celaka punya maxis ni.penipu besar.nak duit pun buat le cara lain.susah-susah sangat guna je digi/celcom/u mobile habis cerita.kalau dia orang (maxis) tak puas hati sila telefon aku ni no aku 012 6473267.macam sial….asal aku minta stop je mesti tanya anda betul pasti nak stop.dah memang aku nak stop pun.bodoh betul….

  63. tak kes macam ni sampai nak kena bagi tau menteri pula.kalau nak aku k je.

  64. memang celaka besar maxis ni cekik darah duit orang aku dah tukar no pun jd mcm ni jugak games pe kejadah bg point aku x penah main games pun.asal topup ja ptong 2 rngit apa kejadah dah stop bots pun jd macam ni sial………..

  65. stop bots please

  66. pleasa stop game bots on number 0127867953

  67. wei awat bots dok kedarah duit aku,asal tpup ja lebih rm3 tiba2 ja msj bots ney telan duit aku.tlg stop sat na 012-5067955

  68. mcm haram punye bots ! eee .. 2 ka;i dye tarik kedit aku ! dlm mse yg same .. tak sampai sejam pon ! sial lah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  69. Sial maxis penipu. Bagi balik rm2 aku.
    sesape nak downkan server bots tak.
    kite set hari dan masa, then kita serang pkai F5

  70. Dah byk kali sy cube stopkn bots ni,tp xde stop pn..setiap kali sy topup confirm rm2 kene tolak.dh la xde msg tau2 kredit dh kene tolak.dh byk kali berlaku..dh try pn hntr kat stop bots dan send ke 27117,x stop pn.lbih 10 kali wat cmtu.pegi maxis cntre mtk stopkn,pastu kate dh stopkn tp xjgk.smpai sekarang cdt abis cmtu jek.hope ade pihak maxis yg ambil tindakan.kami sbgai customer maxis ni xnk rase teraniaya.

  71. stop 012-3088647 botsmax

  72. PLEASE STOP BOTSMAX 017-9983248

  73. STOP BOTSVIDEO

  74. PLEASE STOP bots all service from video to my phone very a problem
    :0127714553
    thank you

  75. pew ssh korang g lh mxis centrel x pyh pning kpla…huhhuhuhuhuhuhuhu

  76. kt mna butang unscribe ?

  77. please stop bots all service from video to my phone 0127714553 ,no more to sent again ,stop bots all

  78. please stop web botsvideo service from my phone number 0127714553

  79. please stop all web botsvideo service from my phone number 0127714553

  80. kalau terinaya sangat kat pelangan pakat semua pergi balai polis buat report kes menipu.

  81. pls stop all web botmax my phone number 0142884476.i hate it..

  82. pls stop botsmax from my phone now…how to remove botsmax………!! bagi balik duit ak yg kau tarik!!kalau x, ak saman kau…ak buat report polis..my phone number 0179386425

  83. pls stop bots my number 0174974080

  84. dah accept fuhh lega noo…hehehe
    cara yg aku buat kt bawah :-

    From: System
    Date: 02-07-2012 11:44 AM
    Subject: Re: Feedback: unsubscribe

    Message:
    Dear valued member, To unsubscribe BOTS, kindly follow the steps as below: 1. send STOP BOTS to 27117 2. you will receive a confirmation SMS 3. reply UNSUBSCRIBE to 27117 4. you will receive a SMS once membership has been stopped. Alternatively, you may email your mobile number to cs@botsmax.com for membership termination/cancellation purpose.

  85. ape la maxis skrg ni manjang nak menghabiskn duit pengune je skt hti btl la blnh baik pakai digi lg baik org nk gune talian ni utk sng berhbung ni x bua org nenyusahkn je,,,,,,,,mcm sial lah.maf la klu ckp mcm ni tp tlg fkr kn mslh org,,,surh stop dh buat tp ade je la i2 sy ckp mcm sial

  86. tolong stopkan no aku ni…0125943092…hampeh…..rugi2 aku top up..

  87. I already tried many times but still same. Please stop the service from my phone number 0127938674 and 0177054077. Do something, its wasting my credit. The method 1 just like you said I’ve tried and I just got the feedback “Sorry you have keyed in an invalid request” Annoying okay.

  88. pls stop bots

  89. stop botsvideo

  90. pls stop botsmax 0124905683

  91. stop botsmax

  92. pls stop botmax my phone number 0124905683

  93. STOP BOTSMAX my phone number 0124905683

  94. STOP BOTSVIDEO……………….MY NUMBER 0124905683

  95. please cancel now my bots.. i’ve try to cancel. but its cant cancel.. it’s waste my money.. please cancel its for me…tq

  96. tolong off sms m.botsmax/BOST saya benci maxis tiap hari habisin keredit saya. tolong off sekarang juga, dah miskin saya ni…..?

  97. my number saya punya maxis 0174288941, tolong off sekarang ya,,,,,

  98. saya tak sanggup kredit saya kena tolak..pagi ni je baru saya dapat mesej dari BOTS and kredit diambil 2ringgit..saya harap pihak yang mengendalikan BOTS ini menghentikan sekarang..kerjasama anda sangat saya harapkan dan hargai..ni my number maxis, 0147748792 ..please stop ALL BOTS now

  99. grrrr..geram nya dah beribu kali aku sent stop bots tapi xstop2 juga sial lah maxis ni..please ALL stop BOTS now dah xtahan dah kredit kena ambik je…

  100. plase,tolong stop botsmax for my tel nombor 0194117029

  101. dh beratus ratus top up aku habis dh stop tapi tk jugak stop stop tlg stopkan bots aku pnya kalau tk aku bwa ke mahkamah

  102. TOLONG STOP BOTS UNTUK SAYA BANYAK RUGI KTE ORG KALAU MACAM NE MAXIS LAYAN PGGUNANYA AMBIL KESEMPATAN DALAM KESULITAN KREDIT DIPOTONG SESUKA HATI SEDANGKAN KTE TAK ADA LAYAN BOTS…PLZ STOP BOTS UNTUK NO NE 0176235627 TQ.

  103. tlg laa stopkan BOTS nii, naik menyampah aku. kdit asyik kene tolak jee RM2 !!!

  104. pls stop bots…my num 0124905683

  105. Hentikan semua Bots ni keatas talian 0176856160 dengan serta merta. Sekiranya gagal saya akan membuat laporan POLIS keatas syarikat Maxis dengan sesuka hati membuat pemotongan kredit saya serta berunsur penipuan terhadap pengguna untuk dirujuk ke pihak berkaitan diatas kerugian saya sebagai pelanggan.

  106. tolong stopkan no aku ni…0124044919…hampeh…..rugi2 aku top up.

  107. 0147398624 no aku..tolong stop bots nie,aku dh meluat nak tpup lagi la bangang..dri aku bg kat bots,lebih abik aku menabung lagi bgus..klu x,aku wat aduan rakyat..

  108. Tolong stop serta-merta bots ke 0126335152

  109. tolong stop bots .. ni number sye 017 2767383

  110. STOP MAXIS.CHANGES TO CELCOM.WTF,,,,

  111. please stop bots…aku dah geram dah kene tolak kredit jer………membazir jer topap…..ni 6bernye 0177093740

  112. Hentikan semua Bots ni keatas talian 0127677939 dengan serta merta..rugi2 aku top up…..

  113. please stop all bots..dia dah banyak ambil kredit saya..hope pihat bots dapat memberhentikan semua langganan bots tesebut..kerjasama dari pihak kamu amat saya harapkan..thanks

  114. stopkan all bots..ni no saya 0107105528 ..pleasee..

  115. say nak stop bot

  116. JANGAN EMAIL cs@botsmax.com dorang akan tolak duit lagi!!!

  117. tolong cepat stop kan bots ni senang buat duit nampak, ni no aku 0174746562 nak kena buat aduan ni

  118. stopkn bots haram jadah ni..my num 0122554104,dalam masa 24jam xstopkn aku nk buat aduan pd pihak berkuasa..amaran tegas!!!!!!!!

  119. tolong stop kan bots ni cepat tak tahan dah ni kena potong duit ni no aku 0174746562 senang buat duit mkn duit orang

  120. Maxis dh nk bankrap ka…asyik dok telan t up ak ja,xlarat nk t up dh mcm ni…..aku xpnah aktif utk apa2 peraduan bots,tpi dok xdok asyik dok amek dwet aku ja….ap kejadah semua ni

  121. please stop all bot and botsvideo to my fon number 0126587856

  122. tolong hentikan sumua botsmax,sekiranya gagal saya akn membuat lapuran kepada kementerian hal ehwal pengguna.secepat mungkin.(0175564368)

  123. please stop botsmax service and subcriptions to my no 0175061003

  124. stop my bots please.
    my number is 0179173655

  125. plz somebody help me 2 stop bots servise..drive me crazy..waste money n my time…somebody plz!!!!!!!!!! my number 01114178082

  126. tolong hentikan botsmax service kerana kredit saya selalu kene tolak dan apabila saya hendak muat turun games…x boleh pergi ke laman sesawang berikut…..
    banyak kali saya buat …..tetap dpt mesej yg sama………“RM0. Click on the link below to unsubscribe. You may still have free games to download. http://www.botsmax.com/maxis/stop.php”saya x sanggup kredit saya kene tolak setiap kali saya top-up…(0129942555)

  127. please stop botsmax service and subcriptions to my no 0172065027
    Saya tak melanggan pun Botsmax tapi automatic register

  128. alaa..apala maxis ni..ambil krdt org jak!! bkin panas !!

  129. type UNSUBSCRIBE,sent ke 27117,saya punya dah cancel,alhamdulillah.good luck!

  130. stop all bots no 0174746562

  131. Tolong la stop bots 0174746562

  132. stop my bots please.
    my number is 0175632720

  133. kalu nak untung pun agak2 la. dah stop tp masih potong jugak.kali ne kalau tak potong jugak,saya tak teragak2 untuk buat lapuran kat balai polis0175564368

  134. I can’t stop botsmax. pls help me to stop.(tipu wang)0125819789.I don’t want all the gold point.

  135. 0125819789 send more then ten time to unsubscribe bots services.but bots reply say (u still have gold point. pls spend all your gold point.where got this rule) now Idon’t want all point also cannot cencell. if maxis can’t help me to unsubcribe.the only way is cancell maxis change to digi.

  136. tolong hentikan bots saya..0125447040…pllllllllzzzzzzzzzz

  137. pls stop botsmax on this number now!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0175964161.klo xstop aq rejet maxis.

  138. stop BOTSvideo 27117.NO.O177467669..TLG STOP KN CEKARANG

  139. please…. STOP BOTS at 27117… from 0122624561

  140. Salam semua…

    susah sangat korang buat macam aq trus report kat kpdnkk guna email e-aduan.kpdnkk.gov.my terus settle maxis dah bayar duit aq yg dea dah amik rm72.00

    semoga berjaya

  141. TOLONG STOP KAN BOTS INI SEGERA ni on 0174746562 bayak kali dah hantar msj cm ni tak jugak faham

  142. STOP BOST 27117 My number 0172511193

  143. tolong hentikan botsmax…. plesa… topak aku sudah banyah habis gara gara dia… my number 0124472534

  144. ish geram betoi larh dengan bots nie… tolong pihak maxis berhentikan bots nie.. aq x wat apa pun tiba2 jew tarik duit aq ..
    haih geram gila…

  145. you haa…tolong stop bots geram betul tahu……….from:012-7369196 to:STOP BOTS (27117)

  146. try taip STOP ALL,saya pya dah setel slepad duit dimakan rm2 rm 2 rm 2 rm 2

  147. plez STOP BOTS for this number 017 6816564…immediately…i’ve ttrie many ways to stop this bloodyfull web…do it now!!! maxis, stop bullying customer…

  148. Tolong stop BOTS no:0128355788
    Habis credit aku da stop pon masih lagi active

  149. Stop bots no 0128355788

    • to all members mula-mula awak taip STOP BOTS hantar ke 27117. Kemudian anda akan terima sms. Lepas tu taip UNSUBSCRIBE hantar ke 27117. Anda akan terima sms TERMINATED. Selamat mencuba.

  150. Tel je 1300820120 maxis centre.. Mrka akn batalkn servis tu..

  151. tolog mati kn bnde neyh cepat sikit..bnde nyh dah mengabiskan tpp aku jew..rm3 plk to..

  152. Senang jela. Taip je UNSUBSCRIBE dan hanta ke 27117. kompom dia batalkan(terminated) . Biasa la zaman sekarang cari duit lebih.

  153. saya batalkan dgn send STOP ALL ke 27117….. barulah dia balas dah terminate…..

  154. stop bots ok

  155. STOP BOTS no 0124185888

  156. tolong lah mcm mana nak hentikan bots ini

  157. tolong lah jangan hantar bots lagi ya saya dh malas nak layan sms bots lagi ok saya harap sangat lah ke pada maxis

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close